SĂPTĂMÂNA ȘI SCANDALUL la Primăria Râmnicului: angajarea unor consilieri este noul măr al discordiei!


Nici nu s-au instalat bine Virgil Pîrvulescu și Andrei Gheorghiu în cele două birouri de primari, că scandalul la Primăria Râmnicului a început. Cei doi reprezentanți ai „Alianței pentru Râmnic”, ce se dorește o construcție anti-Gutău, au anunțat un audit privind activitatea Primăriei Râmnicului din ultimii ani.
Cum vor să facă acest lucru explică chiar Pîrvulescu: „În contextul celor două comisii mixte ce vor verifica, în primă fază, situația veniturilor și cheltuielilor pe perioada 2017-2020, precum și activitatea SCM, se impune necesitatea serviciilor suport pentru această activitate. E necesar ca toți cetățenii să știe că, în momentul de față, cabinetele viceprimarilor nu beneficiază nimici măcar de secretariat, ca să nu mai vorbim de alte servicii absolut necesare”.

Replica lui Gutău

Răspunsul primarului Mircia Gutău nu s-a lăsat așteptat: „După o săptămână de la alegerea în funcția de viceprimari, azi (n. red. 18 noiembrie) domnii Pîrvulescu și Gheorghiu au venit la serviciu. În campania electorală, luni de zile, au criticat salariile din Primărie și au spus că vor lupta să reducă cheltuielile legate de plata funcționarilor din această instituție. Astăzi mi-au solicitat, fiecare, angajarea a câte doi consilieri personali, în cadrul fiecărui cabinet al viceprimarilor. Cum viceprimarii nu au avut niciodată angajați consilieri, voi analiza cererea celor doi cu maximă atenție. Mă așteptam ca V. Pîrvulescu să mă anunțe că aduce prima tranșă de investitori care oferă salarii de 3.000 lei net la Râmnicu Vâlcea!”.

Posting....