ROTARIENII VÂLCENI au oferit din nou sprijin pentru personalul medical din prima linie a luptei cu virusul


Reprezentanții Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea au anunțat că se implică în continuare pentru a sprijini pacienții în această perioadă dificilă de pandemie și că susține efortul pentru sănătate și viață depus de personalul medical din Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” din Mihăești, aflat în permanență în lupta cu Coronavirusul.
Pentru că insuficiența respiratorie reprezintă una dintre cele mai nefaste consecințe ale infecției, s-a achiziționat un dispozitiv de Ventilație Non-Invazivă de tip BiPAP Prisma 30 ST Lowenstein. Cu ajutorul acestuia pot fi realizate mai multe moduri de ventilație și pacienții vor primi suportul ventilator necesar.
„Prin această donație ne alăturăm eforturilor susținute ale managerului spitalului și ale întregului colectiv de medici profesioniști pentru un tratament de specialitate performant și eficient. Vom continua să le fim alături, pacienților cu empatie, cadrelor medicale cu prietenie și mulțumire, pentru că Rotary a fost, este și va fi prezent cu proiecte destinate pentru binele comunității!”, a declarat Marian Mitră, președintele Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2020-2021.
Material realizat cu sprijinul Rotary Râmnicu Vâlcea