Reorganizări în ograda edilului Constantinescu. Se înființează Serviciul de Sport, Turism, Cultură la Primăria Călimănești


Primarul orașului Călimănești, Florinel Constantinescu, are-n vedere realizarea de noi angajări în cadrul anumitor servicii ce țin de primărie. În ședința de Consiliu Local din februarie a.c., autoritățile locale au aprobat schimbarea organigramei, respectiv noi angajări. „Voi desființa compartimentul Control din cadrul Primăriei. Există Poliție locală și nu cred că mai este nevoie și de un compartiment de control. În schimb, este aprobată înființarea Serviciului de Sport, Turism, Cultură. Se vor face angajări, iar personalul va avea sarcina de a organiza manifestările economice, culturale. De exemplu, Mirajul Oltului este o activitate gestionată de Primărie. Tot ca un exemplu, centrele de informare turistică. Primarul nu trebuie să le facă chiar pe toate. Trebuie să aibă în preajma lui specialiști”, a declarat, pentru ziarul nostru, alesul local din Călimănești.
Democrat-liberalul Florinel Constantinescu și-a propus reducerea cheltuielilor cu personalul, reducerea cheltuielilor materiale, schimbarea organigramei Primăriei, realizarea de angajări.

Posting....