Reducerea accidentelor, în atenția autorităților județene


Ieri dimineață, prefectul Florian Marin a convocat o întâlnire de lucru ce a avut ca temă reducerea accidentelor de pe raza județului Vâlcea.
La această ședință au participat: subprefectul județului Vâlcea, Aurora Gherghina, șeful Serviciului Poliției Rutiere Vâlcea, Florian Ioniță, conducerea Secției de Drumuri Naționale Vâlcea, precum și președintele Centrului pentru Prevenirea Accidentelor de Circulație și de Muncă, Bogdan Florin Țigaret.
În urma întâlnirii, s-a stabilit ca Secția de Drumuri Naționale Vâlcea, în baza datelor oferite de Serviciul Poliției Rutiere Vâlcea, să realizeze unele amenajări tehnice în zonele cu risc major de producere a accidentelor rutiere. Totodată, Poliția Rutieră va desfășura pe drumurile pe care se produc frecvent accidente rutiere, acțiuni de descurajare a celor care nu respectă legislația rutieră, îndeosebi la regimul vitezei. La finalul ședinței, cei prezenți au convenit ca periodic să existe astfel de întâlniri, în funcție și de dinamica evenimentelor rutiere apărute.