Prin Ministerul Sportului și Tineretului, implicit cu ajutorul Narcisei Lecușanu, Sala Sporturilor „Traian” va avea tabelă nouă și performantă


Veste bună în și pentru sportul vâlcean. Luna viitoare, conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret, prin director Bogdan Marinescu (foto), va aduce în Sala Sporturilor „Traian” o tabelă nouă, multifuncțională pentru toate sporturile și de ultimă generație. Totul a fost posibil prin fondurile alocate de către ministerul de resort, implicit prin sprijinul oferit de secretarul de stat în Minister, Narcisa Lecușanu.
Anul trecut, am reușit să achiziționăm partea centrală a tabelei, respectiv două module, iar alte patru vor veni până pe 15 decembrie, când va avea loc Gala Sportului vâlcean. Pe două din noile module se va trece numele echipelor, iar pe celelalte două timpul, eliminările, greșelile…Va fi o tabelă multifuncțională pentru toate sporturile, una nouă, performantă. Mulțumesc pe această cale reprezentanților Ministerului Sportului și Tineretului, respectiv Narcisei Lecușanu”, a declarat, pentru ziarul nostru, Bogdan Marinescu, director DJST Vâlcea.
Menționăm că, în urma desființării C.S. Oltchim Râmnicu Vâlcea, administratorul judiciar a scos la licitație bunurile clubului sportiv: mașini, tabele, sală de forță etc. Multe dintre aceste bunuri au fost cumpărate de Clubul Sportiv Cisnădie, iar sala Polivalentă a rămas fără echipamente și materiale pentru desfășurarea activităților sportive. Ulterior, conducerea DJST Vâlcea a reușit achiziționarea unei săli moderne de forță, în 2015 a unei părți din tabelă, iar anul acesta încă a patru module.