PRIMĂRIA RÂMNICULUI ÎNFIINȚEAZĂ O SOCIETATE pentru administrarea imobilelor din oraș


Marți, 18 mai 2021, cu începere de la ora 11.00, în Sala Lahovari a Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, este programată o ședință extraordinară a Consiliului Local. Aleșii locali vor avea de dezbătut șase puncte, ordinea de zi conținând câteva subiecte destul de importante. Atrag atenția punctele cu numerele cinci și șase din ordinea de zi a extraordinarei de marți, pe care v-o prezentăm integral în rândurile de mai jos:
1.Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință pentru o perioadă de cel mult trei luni.
2.Proiect de hotărâre privind declanșarea procedurii de selecție pentru posturile de administratori la societatea ETA SA.
3.Proiect de hotărâre privind declanșarea procedurii de selecție pentru posturile de administratori la societatea PIEȚE PREST SA.
4.Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor unor activități componente ale serviciului de salubrizare, aplicabile pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea, începând cu 01.05.2021.
5.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 25 din 25 februarie 2021 privind aprobarea modelului de contract pentru acoperirea costurilor nete pentru colectarea și transportul, stocarea temporară, sortarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje gestionate prin serviciul de salubrizare la nivelul UAT Râmnicu Vâlcea.
6.Proiect de hotărâre privind stabilirea sediului social al societății cu obiect principal de activitate administrarea de imobile, precum și dezvoltarea proiectelor de construcții în vederea înființării unui „parc industrial” potrivit Legii nr. 186/2013 privind constituirea și funcționarea parcurilor industriale, ce urmează a fi înființată potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 73 din 22.04.2021.
Sursă foto: Arhivă