PRIMĂRIA BREZOI A AMENAJAT un birou pentru autorecenzarea cetățenilor


Așa după cum ați mai aflat din paginile cotidianului nostru, în perioada 1 februarie – 13 martie 2022, s-a derulat etapa de preluare a datelor din surse administrative şi de populare a bazei de date Recensământul Populației şi Locuințelor. Începând cu data de 14 martie și până la 15 mai 2022 este programată a se desfășura etapa de autorecenzare online a Recensământului populației. Această etapă trebuia să se desfășoare în anul 2021, dar, din motive obiective, a fost reprogramată pentru prima jumătate a acestui an.
Pentru locuitorii orașului Brezoi care doresc să efectueze recensământul online, dar care, din diferite motive, nu reușesc să parcurgă procedurile necesare, reprezentanții primăriei au venit cu o veste bună. Cetățenii care au nevoie de asistență ȋn procesul de recenzare se pot adresa biroului de autorecenzare care a fost amenajat la parterul Primăriei Oraşului Brezoi. Acest birou va fi deschis zilnic (adică de luni până duminică), în intervalul orar 08.00 – 22.00.
„Pentru aceia dintre dumneavoastră care optează pentru autorecenzarea online neasistată, aceasta poate fi realizată pe platforma națională dedicată, https://www.recensamantromania.ro/, unde veți putea introduce codul recenzorului local, la ȋnceputul chestionarului. Cod recenzor: 1677940002. Număr telefon contact pentru detalii: 0740.222.956”, au precizat reprezentanții Primăriei Brezoi pentru locuitorii orașului care vor opta pentru autorecenzarea online neasistată.