Povestea Aeroportului Internațional Sibiu continuă alături de voi


În Aeroportul Internațional Sibiu, parcursul unui an este unul extrem de agitat, conturat de freamătul pasagerilor, emoția zborului, sunetul avioanelor ce se pregătesc pentru aterizare și decolare, toate acestea definind aventura numită „călătorie”. Acum, în prag de sărbători, este un bun prilej să reflectăm la anul care se încheie și în principal la voi, toți pasagerii noștri, care ne-ați acordat încredere și faceți parte din povestea noastră.
Dorințele și nevoile comunității pe care aeroportul din Sibiu o deservește au constituit și constituie în continuare o puternică motivare de a merge mai departe și de a depune toate eforturile pentru ca fiecare experiență de zbor de la Sibiu să fie la înălțimea așteptărilor tuturor pasagerilor.
Zi de zi încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor pasagerilor și să răspundem tuturor provocărilor apărute în activitatea cotidiană din cadrul aeroportului. Întreaga echipă a Aeroportului Internațional Sibiu vă mulțumește tuturor celor care ați ales aeroportul sibian pentru a călători spre destinații din Europa și din întreaga lume.
Pentru că ne dorim ca fiecare pasager ce trece pragul aeroportului din Sibiu să ajungă cât mai rapid și confortabil la destinația de interes, echipa Aeroportului Internațional Sibiu este permanent orientată spre dezvoltarea rețelei de rute.
Începând cu a doua jumătate a lunii iunie 2018, aeroportul din Sibiu oferă pasagerilor săi noi oportunități de călătorie. Astfel, toți cei care aleg punctul de plecare din Sibiu vor avea posibilitatea de a călători spre cinci noi destinații atractive din Europa, și anume: Bruxelles Charleroi – Belgia, Copenhaga – Danemarca, Basel – Elveția, Paris Beauvais – Franța și Frankfurt Hahn – Germania. În prezent, pe aeroportul sibian sunt operate zboruri directe spre nouă destinații: Milano, Madrid, Londra, Dortmund, Memmingen, Nürnberg, Stuttgart, München și Viena. Împreună cu noile curse adăugate, rețeaua de rute operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu se va extinde la 14 rute, spre nouă țări din Europa.
Sperăm că și în anul ce urmează veți face parte din povestea noastră și veți alege cu încredere oricare dintre destinațiile oferite de aeroportul sibian.
Iar acum, în ajunul sărbătorilor de iarnă, echipa Aeroportului Internațional Sibiu urează tuturor Crăciun fericit și un An Nou cu bucurii, momente minunate alături de cei dragi, multă sănătate, putere de muncă, realizări și zboruri line!