Polițiștii vâlceni, din nou neiertători față de cei care încalcă legea


• amenzile din ultimele zile s-au ridicat la peste 21.000 de lei

În baza planului de acţiune întocmit la nivelul subunităţii, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea şi Drăgăşani, precum şi cei din cadrul posturilor arondate, în perioada 4 – 7 ianuarie, au acţionat pentru creşterea siguranţei cetăţenilor, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, pe linia depistării transporturilor de marfă şi bunuri în regim rutier. Acestea au vizat transporturile comerciale fără documente de provenienţă, disciplinarea participanţilor la traficul rutier, reducerea riscului rutier, depistarea persoanelor suspecte şi a bunurilor rezultate în urma comiterii de infracţiuni. În urma acțiunilor, au fost controlate 458 de autovehicule, au fost legitimate 589 de persoane şi au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.390 de lei.

Cu ce se mai ocupă hoții: fură anvelope din tiruri!
Miercuri, 6 ianuarie, în urma unor informaţii privind sustragerea de bunuri din tiruri, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au depistat, în flagrant, trei bărbați care sustrăgeau anvelope noi dintr-un ansamblu TIR care efectua un transport internaţional.
Cele trei persoane au acţionat cu complicitatea conducătorului ansamblului TIR prin tensionarea cablului vamal şi crearea unei deschideri a prelatei. Asupra bărbaților au fost descoperite 21 de anvelope noi. În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Posting....