Poliția rutieră, în acțiune


În data de 20 septembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoraului de Poliție Județean Vâlcea au fost prezenţi în trafic şi au acţionat pentru creşterea gradului de disciplină rutieră pe drumurile publice. Cu acest prilej, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.480 de lei, au reținut un permis de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

 

Dosar penal la Sutești
În ziua de 20 septembrie, poliţişti din Sutești, în timp ce desfăşurau activităţi de prevenire şi combatere a evenimentelor rutiere, au oprit pe Drumul Național 67 B, pe raza comunei Sutești, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul pus în circulație avea numerele provizorii expirate din 18 septembrie. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ”punerea în circulație pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”.

 

Prins fără permis
Tot în data de 20 septembrie, în jurul orei 14.00, poliţişti din Pietrari au depistat un tânăr, de 28 de ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, compus dintr-o autoutilitară și semiremorcă, pe Drumul Județean 646, pe raza comunei Costești, fără a deține permis de conducere auto corespunzător ansamblului de vehicule pus în circulație. Polițiști au deschis un dosar penal pe numele tânărului.