Poliția, la datorie


Accident pe Calea Bucureşti
În dimineaţa zilei de 5 iunie râmniceanul F. Ghiorghe a con­dus un autoturism pe str. Goranu şi, pătrunzând în intersecţia cu str. Calea Bucureşti – DN7 Rm. Vâlcea, nu a acordat prioritate de trecere la un autotir, condus de E. Mihai (de 35 de ani, din Piteşti), intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, care a fost trans­portat la spital, diagnosticat cu TCC acut, cu plagă occipitală, traumatism to­racic cu fracturi costale şi omo­plat stâng. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Octogenar neatent la volan
În ziua de 6 iunie, ora 15.20, C. Calistrat (de 85 ani, din Râmnicu Vâlcea) a condus un autoturism pe DN.64 – Mihăeşti şi, la kilometrul 105+240 m, la punerea în mişcare de pe loc, nu a acordat prioritate unui autove­hicul, condus în acelaşi sens de G. Andrada, de 26 de ani, in­trând în coliziune. În urma im­pactului conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat la spital şi primind diagnosticul de TCC, hematom şi plagă.

Impact rutier la Oteşani
Tot în ziua de 6 iunie, S. Tudor (de 23 ani, din Oteşani) a condus un autovehicul pe DN 65C – Oteşani şi la km. 101+500m, din cauza vitezei excesive, a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus din sens opus de S. Nicolae (de 37 ani, tot din Oteşani(, care în acel moment efectua un viraj la stânga pe un drum lateral. În urma impactului a rezultat răn­irea uşoară a unui pasager din primul autoturism – I. Alexandru, de 24 de ani, diagnostic trauma­tism antebraţ drept.

Posting....