Planul lui Pelici a fost dejucat CS Municipal nu a obţinut puncte cu Mioveni


• jucătorii echipei noastre sunt obligaţi să dea totul pe teren etapa următoare, la Timişoara, pentru a rămâne în zona play-off-ului
Chiar dacă porniseră la drum cu gândul de a obţine minim un punct din deplasarea de sâmbătă de la Piteşti, municipalii s-au văzut puşi în situaţia de a se întoarce fără nimic. Asta pentru că şansa a fost de partea elevilor lui Claudiu Niculescu, iar CS Mioveni a marcat golul decisiv în minutul 92, echipa argeşeană impunându-se în cele din urmă cu 2-1. Iar acest eşec a avut efecte nefaste pentru CSM şi în clasamentul Seriei Vest, echipa noastră ajungând pe ultima poziţie (a şasea) care permite accesul în play-off-ul pentru promovarea în Liga I. Iar pentru a rămâne pe această poziţie, municipalii lui Pelici sunt nevoiţi să facă tot posibilul pentru a câştiga punct sau puncte etapa viitoare, atunci când vor evolua pe terenul timişorenilor de la ACS Poli.
„Jocul de la Piteşti a fost unul cu puţine ocazii clare. S-a jucat pe spaţii închise şi a fost un meci disputat. Gazdele au dominat uşor până la marcarea primului gol, apoi noi am revenit şi am reuşit să restabilim egalitatea. Din păcate, o neatenţie în timpul minutelor de prelungire ne-a costat un punct pentru care am muncit mult. Dacă eram mai atenţi, cred că reuşeam să plecăm cu un punct de la Piteşti. Orice punct este bun, mai ales în deplasare. Îmi felicit oricum jucătorii pentru muncă şi eforturile pe care le-au depus”, a declarat sâmbătă tehnicianul Alexandru Pelici, la finalul partidei de la Piteşti.