«Planeta maimuțelor. Războiul» ajunge la Cinema „Geo Saizescu”


Vremea caniculară de afară poate fi mai ușor suportată dacă decideți să vă refugiați într-un mediu răcoros precum al unei săli de film. Reprezentanții Cinematografului „Geo Sai­zescu” din Râmnicu Vâlcea propun împătimiților filmelor de acțiune și suspans o producție care, în mod cert, vă va ține cu sufletul la gură pe întreaga durată de desfășurare. Ne referim aici la «Planeta Maimuțelor. Războiul», al treilea capitol din cea mai cunoscută și apreciată fran­ciză. Aici, veți putea vedea cum Cesar și armata lui de maimuțe sunt forțate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuțele suferă pierderi inimaginabile, Cesar se luptă cu instinctul său întunecat și începe propria misiune legendară de răzbunare. Cum această aventură îi aduce față în față, Cesar și colonelul luptă unul împotriva celuilalt, determinând soarta ambelor specii și viitorul planetei. Deznodământul luptei dintre cei doi eroi îl veți putea afla doar urmărind filmul de la „Geo Saizescu”.

Programul de difuzare

Vâlcenii sunt așteptați în sala de spectacole a cinematografului pentru vizionarea acestei producții până în data de 19 iulie, inclusiv. Mai exact, începând de astăzi, 14 iulie, ei au cinci zile în care pot veni să vizioneze acest film. «Planeta maimuțelor. Războiul» se va difuza după următorul program:
• astăzi, 14 iulie – ora 20.00 (premieră)
• mâine, 15 iulie – orele 17.00 și 20.00
• poimâine, 16 iulie – orele 17.00 și 20.00
• marți, 18 iulie – ora 20.00
• miercuri, 19 iulie – ora 20.00
Pentru persoanele interesate facem precizarea că filmul va fi difuzat în format 3D, prețul unui bilet fiind de 14 lei sau 12 lei (pentru elevi, pensionari, persoane cu handicap, în baza unui document care să ateste această situație).

Posting....