Petrică Mâțu Stoian, vedetă la Ziua Comunei Fârtățești


Joi, primăria Fârtățești organizează a patra ediție a „Zilei comunei”. Cu acest prilej, se vor desfășura întreceri sportive de minifotbal, ciclism și concurs între formații artistice de muzică populară și ușoară din localitățile: Fârtățești, Lăpușata, Lădești, Stănești, Măciuca, Valea Mare, Mădulari, Șușani, Bălcești, Făurești, Laloșu, Tetoiu și Zătreni.
Conform edilului liberal Nicolae Voicescu (foto), programul de desfășurare a evenimentului pornește de la orele 10ºº – 12 ºº, cu un Concurs de ciclism pe ruta Fârtățești – Valea Ursului – Dozești – Popești și retur. Se vor acorda premii constând în biciclete, mingi de fotbal, cupe, trofee și diplome.
De la ora 13ºº, debutează Concursul între formațiile artistice ale localităților participante: Fârtătești, Lăpușata, Lădești, Stănești, Măciuca, Valea Mare, Mădulari, Șusani, Bălcești, Făurești, Laloșu, Tetoiu și Zătreni.
De la ora 17ºº, pe scena va urca formația de muzică populară a îndrăgitului solist vocal Petrică Mîțu Stoian.
La ora 22ºº este programat un amplu program de focuri de artificii urmat de o discotecă în aer liber.
Alături de hora câmpenească se vor servi mâncăruri tradiționale stropite cu vin autohton pentru toți cei prezenți la această sărbătoare.