Peste 10.000 de cadouri pentru copiii din Râmnic de la Primăria municipiului


Aproximativ 11.000 pachete cu dulciuri sunt pregătite să ajungă la copiii din Râmnic cu ocazia acestor sărbători de iarnă. Primăria municipiului va fi intermediarul Moşului Crăciun pentru toţi micuţii din creşe şi grădiniţe, din ciclul primar de învăţământ, precum şi pentru cei asistaţi în centrele de plasament din oraş. Distribuirea pachetelor va începe de săptămâna viitoare, astfel încât darurile să ajungă la copii cu ocazia serbărilor de sfârşit de an programate în această perioadă.

Cu ocazia scrutinului din 11 decembrie,
Direcţia de Evidenţă a Persoanelor are un program de lucru prelungit
Pentru a facilita participarea la procesul electoral din 11 decembrie prin rezolvarea operativa a solicitărilor privind eliberarea de documente de identitate persoanelor cu drept de vot, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor şi-a adaptat programul de lucru cu publicul după cum urmează: sâmbătă, 10.12.2016, între orele 08.00-16.00, duminică, 11.12.2016, între orele 08.00-21.00.
Primăria reamintește că ,pentru exercitarea dreptului de vot, cetăţenii trebuie să deţină acte de identitate aflate în termen de valabilitate. Dacă termenul de valabilitate este depăşit, titularul trebuie să se prezinte la sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Râmnicu Vâlcea din str. Regina Maria nr. 6, având asupra sa actul de identitate, cartea de alegător şi documentele necesare eliberării unui nou act de identitate.