Performanță pentru handbalul vâlcean: Locul patru în Liga Națională


Handbalul vâlcean este din nou pe cai mari. Sâmbătă după-amiaza, jucătoarele de la HC Municipal au obținut un succes care le-a propulsat până pe locul al patrulea în ierarhia Ligii Naționale. Chiar dacă au evoluat pe terenul unei formații destul de modeste a întrecerii, succesul fetelor pregătite de antrenorul Constantin Ștefan nu este cu nimic diminuat. Echipa noas­tră s-a impus în deplasarea de la Danubius Galați, scor final 23-21, într-un meci contând pentru runda cu numărul nouă din întrecerea feminină de elită a handba­lului românesc.
Fetele noastre au evoluat destul de bine în prima repriză, au rezistat atacurilor gazdelor și au marcat când au avut posibilitatea. Deși puteam să stăm și mai bine în ceea ce privește jocul ofensiv, Vâlcea avea la pauză un avantaj de două goluri, scor 14-12. Diferența s-a păstrat până la final, în urma unei reprize secunde destul de echilibrată. HC Municipal s-a impus cu scorul final 23-21 și a bifat trei puncte foarte importante în ierarhia Ligii Naționale.
Runda viitoare, jucătoa­rele vâlcence vor primi vizita sălăjencelor de la HC Zalău. Partida este progra­mată în după-amiaza zilei de 12 noiembrie, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea.
Primele șase poziții în clasamentul Ligii Naționale sunt ocupate de următoarele formații: HC Dunărea Brăila – 25p, CSM București 24p, SCM Craiova – 16p, HCM Râmnicu Vâlcea – 16p, CS Măgura Cisnădie – 16p și HC Zalău – 16p.

Posting....