Pentru că s-au încăierat în frizerie, șase râmniceni au fost reținuți de polițiști


Polițiștii sin Râmnicu Vâlcea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au reținut șase bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, toți domiciliați în municipiu. Astfel, polițiștii de investigații criminale efectuează cercetări într-o cauză penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
„În fapt, în ziua de 10 decembrie a.c., doi tineri, de 14 și 17 ani, și un bărbat de 35 de ani, în timp ce se aflau în incinta unei frizerii de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, ar fi fost agresați de șase bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, toți din municipiul Râmnicu Vâlcea. Celor trei le-au fost provocate vătămări corporale ce necesită mai multe zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Vâlcea.
La data de 12 decembrie, având în vedere probatoriul administrat, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pe 24 de ore, a celor șase bărbați, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Ulterior, ei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea