„Pedagogicul” are director… Același director: Claudia Bîrzan Nițulescu


Concursul de ocupare a funcțiilor de directori a școlilor vâlcene nu s-a încheiat, dar se știu rezultatele primei probe. Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” a fost reprezentat de către directorul pe post, Claudia Bîrzan Nițulescu, iar rezultatul a fost: admis. Directoarea „Pedagogicului” susține că examenul n-a fost foarte ușor și mai sunt de trecut două probe. Concursul se va încheia pe 16 decembrie, atunci când se vor știi câștigătorii: directorii care rămân pe funcții sau noii-manageri ai unităților de învățământ.

Paula Fârtățescu continuă la „Sanitar”

Cu 48,130 de puncte, Paula Fârtățescu continuă să conducă Liceul „Antim Ivireanul” Râmnicu Vâlcea. Deși mai are două hopuri de trecut, directoarea speră să facă aceeași treabă bună ca și la prima probă.

Constantin Drugan, admis cu 41,870 puncte

Directorul Colegiului Național „Alexandru Lahovari”, Constantin Drugan, este fericit că a trecut cu brio, și cu notă mare, prima probă a concursului. Totuși, nu vrea să declare prea multe, așteptând parcurgerea și a celorlalte două examene: dezbaterea CV-ului și susținerea interviului.

Cristiana Bitică, de la adjunct la director executiv

Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu” va avea un nou director. Da, nu s-a încheiat concursul, dar e clar. Cum actualul director al liceului nu s-a înscris în competiție, vorbind de profesorul Adrian Boureci, admis a fost adjunctul unității, profesor Cristiana Bitică, și cu o notă ce face cinste: 44,370 puncte. Cum nu are contracandidat, Cristiana Bitică va fi noul director general al Liceului Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu”, lucru ce se va face în vacanța intersemestrială.

„Soare” și la «Take Ionescu»

Soare, și la propriu, și la figurat, pe strada Școlii „Take Ionescu”. Actualul director, Florina Soare, a trecut cu brio prima probă pentru șefia unității de învățământ. Contactată, directoarea s-a arătat rezervată în declarații, așteptând și celelelate două probe. A decis să meargă mai departe, și chiar la „Take Ionescu”, tocmai pentru că știe cel mai bine școala, organizarea, elevii, dascălii, nevoile. Îi urăm mult succes în continuare! Baftă tuturor candidaților!