Pearcu îl apără pe Costi Rădulescu de furia liberală


• edilul Tomșaniului spune că sunt complet nejustificate lamentările consilierilor Opoziției referitoare la fondurile recent împărțite de CJ
După cum vă informam și în edițiile precedente, scandalul s-a pogorât, iar printre aleșii județului în clipa în care s-a dezbătut Bugetul dar și alte fonduri către UAT-uri.
Un sprijin pentru președintele Rădulescu și alocările semnate de acesta vine de la Tomșani, de la Dumitru Pearcu, al cărui ton, în această problemă, este unul complet diferit față de cel din urmă cu doar câteva luni: „Împărțirea e normală, pentru cine nu știe să citească, repartiția banilor la drumuri ține cont de numărul de kilometri de drumuri comunale existent în fiecare localitate. Deci, în formula respectivă de calcul, dacă o comună are numai doi kilometri sau cinci sau deloc, e normal că nu poate să-i dea. Din punct de vedere politic, eu nu înțeleg de ce se pune problema la cei din PNL că ei când au fost la Putere au făcut ce-au vrut și nu i-a mai întrebat nimeni și nici nu s-a mai făcut atâta scandal! Repartizarea e foarte corectă și ține cont de niște criterii solide. În ce privește partea de arieratele și cofinanțările, e vorba de proiecte! Dacă n-ai proiecte, cum să-ți dea bani, pentru ce să primești tu, ca primar, bani dacă nu ai în derulare nici un proiect, nimic?!”