Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 februarie 2020

Patru din opt parlamentari au plantat arbori


Direcția Silvică Vâlcea a demarat activitățile din cadrul Programului „Luna plantării arborilor”, ocazie cu care s-au plantat pomi pe raza Ocolului Silvic Stoiceni. Au participat mai mulți elevi de la Școala Gimnazială Galicea, dar și patru din cei opt parlamentari vâlceni. Au răspuns prompt deputații: Daniela Oteșanu, Vasile Cocoș, Dumitru Lovin și Eugen Neață. Toți participanții au plantat arini negri. La fața locului, s-a aflat și directorul Direcției Silvice Vâlcea, George Mihăilescu.
Deputatul Neață s-a arătat incântat de inițiativă, mai ales că nu este pentru prima dată când plantează arbori, amintindu-și de perioada copilăriei, când planta copaci la Stoilești, locul său natal. Încântat a fost și deputatul Vasile Cocoș, și el amintindu-și de anii petrecuți în comuna Vlădești, când elevii erau luați de la școală și duși să planteze pomi.
Cu sfaturi utile pentru participanți, în special pentru copii, a contribuit șeful ocolului Silvic Stoiceni, Mircea Popa. Programul „Luna plantării arborilor” se va desfășura până la mijlocul acestei primăveri, mai exact pe 15 aprilie.

Etichete: , ,

Alte articole de la Actualitate