Patru argeșeni și-au găsit beleaua în Vâlcea


• aceștia sunt acuzați că au furat 550 de litri de motorină din rezervorul unui tir
Zilele trecute, polițiștii orașului Brezoi și cei ai postului din Câineni, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Vâlcea, au depistat patru bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă în noaptea de 10/11 decembrie 2017. Astfel, polițiștii vâlceni au depistat patru bărbați domiciliați în comuna Leordeni din județul Argeș. Aceștia sunt bănuiți că ar fi sustras combustibil în valoare de 3.200 de lei din rezervorul unui tir, staționat într-o parcare din comuna Câineni.

Argeșenii, plasați sub control judiciar

„În fapt, din cercetări a reieșit că persoanele bănuite, prin intermediul unei pompe de transfer fluide, au sustras din rezervorul unui tir 550 de litri de motorină. În urma probatoriului administrat în dosarul penal, bărbații cu vârste cuprinse între 24 și 49 de ani au fost depistați, ulterior fiind plasați sub control judiciar, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au informat polițiștii vâlceni în încercarea elucidării acestei fapte de furt calificat.

În numai o zi,
Polițiștii din Sutești au aplicat amenzi în valoare de peste 23.000 de lei!
Chiar de 8 martie, când mulți șoferi probabil se gândeau că oamenii legii se ocupă cu împărțirea florilor pentru doamne și domnișoare, polițiștii din comuna Sutești au desfășurat o amplă acțiune pentru combaterea taximetriei ilegale, dar și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele rutiere de către bicicliști.
În urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale la regimul rutier, în cuantum total de peste 23.000 de lei, de asemenea, fiind reținute două certificate de înmatriculare.

Un șofer din Drăgășani, amendat și «transformat» în pieton

„În timpul acțiunii, a fost depistat un șofer din Drăgășani, care efectua transport de persoane fără autorizație valabilă. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu 1.000 de lei și i-a fost suspendat dreptul de utilizare a autoturismului pentru șase luni de zile”, au mai informat polițiștii cu privire la desfășurarea acestei ample acțiuni din sudul județului nostru.

Tinerii care spărgeau aparatele de cafea din Râmnic au căzut în „plasa” polițiștilor
La mijlocul săptămânii trecute, polițiștii municipiului Râmnicu Vâlcea, sprijiniți de colegii din cadrul Serviciului Criminalistic, au depistat trei tineri, bănuiți de comiterea mai multor fapte de furt calificat, săvârșite pe raza municipiului. Astfel, oamenii legii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, bănuiți că ar fi forțat patru automate de cafea, pentru a sustrage banii aflați în interiorul acestora.

Cum s-au desfășurat operațiunile?

„În fapt, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe automate de cafea, din municipiu, au fost forțate, fiind sustrași banii din acestea. Au fost demarate imediat cercetările, iar la data de 8 martie, au fost depistați tinerii bănuiți de comiterea acestor fapte, polițiștii găsind asupra lor mai multe unelte, care ar fi putut fi folosite la deschiderea automatelor, precum și bani. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au informat polițiștii vâlceni cu privire la desfășurarea acestei acțiuni.