Patinoarul din centrul Râmnicului prinde contur


• rețeaua wi-fi de internet gratuit a fost deja dată în folosință
Începând de vineri, chiar și la orele serii, în spațiul recent inaugurat din centrul Râmnicului muncitorii lucrează la amenajarea patinoarului în aer liber, care va funcționa de luna viitoare, în cadrul Târgului «Decembrie Magic». Vestea este cu siguranță una foarte bună pentru copii și pentru amatorii de mișcare în general, având în vedere că accesul persoanelor interesate de gheața patinoarului artificial va fi permis în mod gratuit. Sigur, pentru «vocile» care sperau ca edilul Mircia Gutău să nu își poată duce la realizare acest plan vestea nu poate fi prea ușor de digerat.
Revenind la ceea ce se mai întâmplă în centrul municipiului, putem preciza faptul că, de vineri, 10 noiembrie, a fost dată în folosință o rețea wi-fi pentru conectarea la Internet a celor care se află în acest loc. Hotspot-ul «Primăria Râmnicu Vâlcea» poate fi folosit de oricine, fără parolă și fără vreo limitare de timp, fapt care va spori, în mod cert, atractivitatea zonei centrale.
De asemenea, reprezentanții Primăriei Râmnicului au anunțat că, în perioada imediat următoare, va demara și procesul de montare a căsuțelor în care își vor desfășura activitatea comercianții din târgul specific sărbătorilor de iarnă.