Partida Vâlcea – Metz a fost amânată


Epidemia de Coronavirus a dat peste cap și programul de pregătire gândit de staff-urile tehnice ale celor trei echipe românești care sunt în continuare angrenate în competițiile europene inter-cluburi. Toate cele trei grupări din țara noastră rămase în competiție evoluează chiar în Liga Campionilor, cea mai prestigioasă dintre întrecerile inter-cluburi organizate sub egida Federației Europene de Handbal. Conform unui comunicat emis recent de către EHF, toate meciurile din cupele europene vor fi amânate până în data de 12 aprilie.
Astfel, în Liga Campionilor de handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea ar fi trebuit să întâlnească Metz Handball din Franța în primul week-end din luna aprilie (în Sala „Traian”) și în cel de-al doilea week-end din aprilie (în deplasare). Tot în aceleași perioade, CSM București ar fi trebuit să întâlnească ETO Gyor din Ungaria. În ceea ce privește competiția masculină, Dinamo București urma să întâlnească, în a doua jumătate a lunii martie, Paris Saint Germain din Franța. Disputa era programată în dublă manșă și conta pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor.
Deocamdată nu se cunosc datele la care vor fi reprogramate aceste jocuri, o decizie ulterioară urmând să fie comunicată de către reprezentanții Federației Europene de Handbal în funcție de modul în care va evolua epidemia de Coronavirus.