Ocrotitorul Râmnicului, Antim Ivireanul, sărbătorit la Liceul Sanitar


• manifestările au fost deschise de către șeful Bibliotecii Județene, Remus Grigorescu, și directoarea liceului, Paula Fârtățescu
O zi plină de acțiuni culturale, educative a fost marcată la Liceul Sanitar „Antim Ivireanul”, ieri, când cadrele didactice și elevii au marcat Ziua liceului. Unitatea de învățământ poartă numele ocrotitorului Râmnicului, Sfântul Ierarh Antim Ivireanul. Într-un cadru festiv, pe o scenă amplasată în curtea liceului, s-a desfășurat un program artistic organizat de elevii liceului, coordonați de profesorii îndrumători. La manifestarea au fost prezenți: directoarea liceului, Paula Fârtățescu, directorul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul”, Remus Grigorescu, inspectorul școlar Lăcrămioara Împăratu, cadre didactice.

Programul a vizat: ateliere-concurs: despre viața și opera lui Antim Ivireanul, lecții de handmade, fotbal – cea mai bună echipă, cel mai bun tenismen; cântece și expoziții de pictură aparținând elevilor din clasele I-IV, momente artistice, sesiune de referate și comunicări organizate de elevii claselor V-XII.