Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 aprilie 2021

NU VĂ JUCAȚI CU EI: angajații celei mai noi dintre «polițiile» vâlcene au dreptul de a pătrunde în domiciliul oricărei persoane!


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au anunțat că, începând cu acest an, în județul nostru va funcționa o nouă… Poliție. În concret, este vorba despre Biroul pentru Poliția Animalelor. Astfel, polițiștii vor putea lua măsuri atunci când vor constata ca un animal se află în stare de pericol.
„Biroul pentru Protecția Animalelor este structura de specialitate din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea, cu competență teritorială generală în domeniul coordonării activităților privind prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională şi penală care au ca obiect animalele aflate într-o situație de pericol. În îndeplinirea atribuțiilor ce îi revin, Biroul pentru Protecția Animalelor cooperează cu instituțiile statului și colaborează cu asociațiile și organizațiile neguvernamentale, precum și cu persoane fizice și juridice, în condițiile legii”, au anunțat reprezentanții din cadrul IPJ Vâlcea.

Principalele atribuțiuni ale polițiștilor

Polițiștii vor constata contravenții şi aplica sancţiuni, pentru nerespectarea legislației privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi, a celei privind programul de gestionare a câinilor fără stăpân şi a celei privind protecţia animalelor. De asemenea, vor identifica şi dispune măsurile legale împotriva centrelor ilegale de dresaj inuman, adăposturilor, precum şi a proprietarilor acestor animale. În plus, oamenii legii vor urmări punerea în aplicare a măsurilor specifice dispuse pentru buna ocrotire a animalelor, în cazul unor deținători sancționați contravențional sau avertizați pe această linie.
„Biroul pentru Protecția Animalelor intervine, cu forțe proprii sau în colaborare cu autorități, organizații neguvernamentale/asociații de profil sau alte instituții publice, pentru salvarea vieții animalelor aflate în pericol, maltratate sau asupra cărora au fost aplicate rele tratamente. Menționăm că polițiștii au dreptul de a pătrunde în domiciliul sau reședința oricărei persoane, dacă există indicii că în acel spațiu se află un animal în pericol!, au mai informat reprezentanții IPJ Vâlcea.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea

Etichete: , , , ,

3 Răspunsuri “NU VĂ JUCAȚI CU EI: angajații celei mai noi dintre «polițiile» vâlcene au dreptul de a pătrunde în domiciliul oricărei persoane!”

 1. Scorpius!....
  7 martie 2021 din 12:26

  Da, domne, era cainele politist sint astia greco catolici ziaristi luati agenti de comunisti raliati afilierii, or hii minori ei reporteri, acum ca ii sedara in balcon, dupa mineriada in bloc la SKYPE alta treaba sa vedeti pagube reporteri gen Floyd, ziaristii sustin, darmite Merenii Noi[jidanii].Un intreg stadion de unguri deci legitimatia microziar insemnata in Catastif cu cerere si copia buletin daca este acredita la ISU Jandarmi Dragasani, 10 ani pedeapsa calomnie antitiganeasca si 10 ani interzicerea libertatii religioase folclorice tabela de seminar popi Valcea mireni sfNicolaie sau fermece..la min Culte…le fura organele…licentioaselor.Au un card la batranete ADAMII strani, nu-a ai vostrii se fac de ras in lipsa beneficiilor de ,, umflatii vienezi,, in CONTUL UAP, HELIKON, si Helis…va toaca la Arbitraj Valcea…Ramnic.Am inteles ca soda in pastile de oase…chiar suturate…erau pe esplanada cu profesionala dupa leat 18 ani POLITICA SOCIALA a Romaniei.Partidul de libermani, vorbesc serios nu vechii dinozauri politici…partidul DACILOR condus de Berenghii, ii paza ca aveau datorii in carduri la ei Adamii necunoscuti, asa ca vine El Ringo, in visit.figurat.

 2. Scorpius!....
  7 martie 2021 din 12:28

  Firme de Circari dupa CASATORIA jud Mures,,,la NOTARUL PUBLIC.

 3. Scorpius!....
  7 martie 2021 din 12:29

  PSR PARTIDUL SOCIALIST ROMAN ii spune angajatii indispensabili cu 6 clase, si altii alte Incadrari.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate