Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

7 aprilie 2020

„Nerium Park” și „Yen”, spectacolele cap de afiș la „Anton Pann”


Sâmbătă, 13 ianuarie, începând cu ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului „Anton Pann” va avea loc reprezentația spectacolului „Nerium Park”, piesă scrisă de dramaturgul spaniol Josep Maria Miró și pusă în scenă de regizorul Tudor Lucanu. „Nerium Park” prezintă povestea unor tineri, Gerardo și Marta, care își cumpără un apartament într-un complex rezidențial care se află la marginea orașului. La început totul pare perfect, leandrul cu flori roz (nerium oleander) care străjuiește aleea pe care trebuie s-o parcurgă până să ajungă la bloc, apartamentul de peste 90 metri pătrați, piscina, liniștea din jur. Amândoi cu servicii bune, ea la resurse umane, el IT-ist, le dau speranța că ratele pe o perioadă de 30 de ani nu ar fi o problemă. Povestea spusă de cei doi actori este o poveste a tinerilor noștri care încercă să-și facă un rost în viață. Dacă vor reuși sau nu, vom vedea în cele 90 de minute de spectacol.
Un al doilea spectacol care s-a bucurat de succes și de cronici favorabile în revistele de specialitate este „YEN”, piesă scrisă de Anna Jordan, regia Adrian Roman. Yen va avea reprezentație duminică 14 ianuarie, cu începere de la ora 11.00, în Sala „Studio”.
Chiar dacă toți cei patru actori sunt minunați Ana Șușca (Yen), Reka Szasz (mama celor doi, Maggie), (Grasu) Andrei Cătălin, se remarcă jocul de excepție a lui Andrei Brădean în rolul lui (Bobbie).
Și tot la sfârșitul acestei săptămâni, este programată și „Povestea ieduțului răsfățat”, un spectacol pentru copii, sâmbătă 13 ianuarie, de la ora 11.30, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann. Mânuitori marionete: Viorica Stamate, Felicia Ștefan, Mioara Dospina, Marinela Tătaru, Cristian Bulagea. Regia tehnică, Dorel Perpelea.

Etichete: , ,

Alte articole de la Eveniment