Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 octombrie 2020

Nașul și finul ignoră scrutinul? „Urc la Romani de alegeri! Dar cobor pentru votul de duminică…”


• Toma Peștereanu anunță că va accepta invitația mentorului de la Tomșani să urce la munte dar adaugă că nu poate lipsi din toiul luptei de pe 11 decembrie
Invitația vulcanicului Dumitru Pearcu pentru toți pesediștii nemulțumiți de a urca la Romani în semn de protest taman în week-end-ul de alegeri nu putea trece neobservată. Unul dintre puținii primari care își dezvăluie public planurile este chiar „copilul de suflet” și finul edilului de la Tomșani.
Toma Peștereanu, primarul Costeștiului, spune că nu-l poate refuza pe veteranul pesedist dar nici că va trăda partidul: „Îl apreciez și respect din tot sufletul pe domnul Pearcu. Nu e deloc întâmplător nașul meu, pentru că lângă dumnealui am avut și voi avea mereu de învățat și viață, și politică, și administrație, de aceea îl consider și mentorul meu. E un om de administrație de a cărui experiență am fi putut beneficia toți primarii, nu numai cei din PSD. L-am susținut și votat împreună cu foarte mulți alți colegi și dumnealui știe că l-am dorit în Parlament foarte, foarte mult. Știu că suferă și se simte trădat de partid, dumnealui se consumă la maxim în astfel de situații… Problema e că votul a dictat această listă iar de când sunt eu în partid, astfel de momente au creat mereu nemulțumiri și nemulțumiți. Dar s-a trecut peste… Nu pot să-l refuz în ceea ce privește grătarul de la Romani dar n-am de gând să las de izbeliște atâția oameni tocmai în focul unei bătălii. Urc la munte pentru a fi alături de nașul meu și, cel mai probabil, și de alți colegi primari dar, în mod sigur, voi fi pe metereze pe 11 decembrie, la vot!”

Etichete: , , , , , , ,

Alte articole de la Politică și Administrație