Moș Crăciun poposește la orfanii vâlceni


Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii şi Voluntarii SMILE din Asociaţia SMILE organizează cea de-a XVIII-a ediție a spectacolului tradiţional „Seară de colinde”. Spectacolul se va desfăşura, duminică 18 decembrie, cu începere de la ora 16.00, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Vâlcea, datorită sprijinului acordat de conducerea CJ Vâlcea, prin preşedinte Constantin Rădulescu.
Ca şi anul trecut, spectacolul este sprijinit de tineri foşti instituţionalizaţi ai centrelor de plasament vâlcene, membrii ai Asociaţiei Orfanilor din Casele de Copii. La acest eveniment participă grupuri de colindători din centrele de plasament vâlcene, dar şi foşti beneficiari ai acestor instituţii. Tot în programul ediţiei a XVIII-a vor fi invitaţi şi colindători din cadrul Asociaţiei SMILE şi din cadrul şcolilor din Râmnicu Vâlcea.
În timpul spectacolului, se vor acorda premii speciale în cadrul tombolei organizate. Fiecare participant la spectacol va primi un bilet de tombolă la intrarea în sală. De asemenea, toţi colindătorii vor primi câte un cadou din partea sponsorilor.