Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 octombrie 2020

Minoră din Costești, semifinalistă la „Românii au talent” cu un dans din buric de toată frumusețea


• la doar 17 ani, Maria Cristina Gârloiu a intrat între cei mai talentați 60 de concurenți ai showului TV din acest an
S-a născut 14 august 1997 și, contrar așteptărilor, are deja în spate o carieră artistică impresionantă cu apariții tv și spectacole peste spectacole în ultimii trei ani de zile.  Vorbim de o domnișoară care, recent, a dat pe spate juriul de la „Românii au talent” cu talentul său extraordinar într-ale dansului oriental. Maria Cristina Gârloiu a absolvit școala generală la Costești iar clasele a Vll-a și a Vlll-a la Liceul “Constantin Brâncoveanu” din Horezu. În prezent, învață la Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediului, în clasa a Xl-a. Cristina spune că pasiunea pentru dans a pornit odată cu difuzarea filmului “Clona”, de când a început să exerseze singură, fiind inspirată de cursurile postate pe Internet de către diferite dansatoare: „ Dansul plin de mister și senzualitate m-a fascinat” s-a confesat ea celebrilor jurați de la ProTv.
În luna mai 2012, a fost prezentă la un festival la Palatul Copiilor București alături de Clubul Copiilor – Horezu, unde a dansat pentru prima data pe o scenă mare în fata unui public numeros. A fost ceva de neuitat: „În acest timp, am cunoscut-o pe Sharyn de la Centrul Național De Dans și Muzică Orientală – București și de aici mi-am procurat costume de dans oriental. Am început să merg la seminarii de dans și teorie muzicală și am participat la cursuri ținute de Sharyn, Carlos, Oscar Flores din Argentina, un dansator extraordinar al unui stil de dans care m-a fascinat. Anul trecut, în octombrie, la “Oriental Fest – București” l-am cunoscut pe maestrul coloanei sonore din filmul “Clona”,  Mario Kirlis și am avut onoarea să dansez alături de formația sa” își continuă fata mărturisirea. Părinții mei au susținut-o din toate punctele de vedere pentru a-și urma pasiunea. Și acum, mama ei o însoțește la toate evenimentele, însă de fiecare dată, Cristina admite că mai are totuși emoții.
„În prezenţa unei femei frumoase, durul din mine devine brusc tandru şi grijuliu şi spun că asta înseamnă magie. Îţi mulţumesc”, Bebe Cotimanis. „Cu siguranţă nu a lipsit senzualitatea, eşti o fată frumoasă. Cu siguranţă, niciun bărbat nu te va refuza niciodată ca spectator când vei dansa”, Mihaela Rădulescu.

Un răspuns “Minoră din Costești, semifinalistă la „Românii au talent” cu un dans din buric de toată frumusețea”

  1. Elena Matei 20 mai 2015 din 19:45

    Succes !

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate