Meci tare pentru municipalii lui Pelici în turul V al Cupei României: CSM și Gaz Metan se întâlnesc în derby-ul acestei faze


• partida va avea loc miercurea viitoare, pe stadionul din Parcul Zăvoi
Calificată direct în faza a cincea din cadrul Cupei României, ediția 2015/2016, echipa râmniceană a avut destul de mult ghinion la tragerea la sorți. Chiar dacă a fost extrasă prima din urne și urmează să joace pe propriul teren, gruparea pregătită de antrenorul Alexandru Pelici a intrat pe culoar cu unul dintre cei mai dificili adversari. Este vorba despre Gaz Metan Mediaș, formație venită din Liga I, după ce a retrogradat. Partida dintre CS Municipal și Gaz Metan Mediaș este programată miercurea viitoare, cu începerea de la ora 16.30, pe stadionul din Parcul Zăvoi.

Dacă trec de medieșeni, vâlcenii vor întâlni o echipă de Liga I

În eventualitatea în care se vor impune în fața „găzarilor” din Mediaș, jucătorii de la CS Municipal vor întâlni în faza următoare a întrecerii, cel mai probabil, o echipă din Liga I. Cele 18 învingătoare din partidele programate miercurea viitoare în faza a V-a vor fi împerecheate cu cele 14 grupări care activează în primul eșalon valoric. Evident, dintre cele 18 cluburi care se vor califica mai departe din această fază, patru vor împerecheate între ele. Ar mai fi de amintit și faptul că, în ediția trecută a Cupei României, CS Municipal a trecut de această fază a întrecerii, ajungând în 16-imile de finală. Acolo, echipa râmniceană a fost învinsă, pe propriul teren, de CSMS Iași, scor 1-0 în favoarea formației din Moldova.