Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 aprilie 2021

Meci greu pe terenul Dunării Brăila


• handbalistele vâlcene speră la un rezultat pozitiv într-o confruntare cu una dintre echipele de top
Liga Națională de handbal feminin se apropie de final în acest sezon, iar echipele îşi fac calcule peste calcule pentru a vedea cum pot termina pe o poziție cât mai bună. Handbal Club Municipal Râmnicu Vâlcea nu a strălucit în acest sezon și se zbate undeva la mijlocul clasamentului. Mai exact pe locul nouă într-un campionat cu 14 cluburi participante. Deși nu au vreo presiune concretă, vâlcencele nefiind implicate nici în lupta pentru accederea în cupele europene, nici în cea pentru evitarea retrogradării, elevele antrenorului Constantin Ștefan mai au o țintă de atins. Conform obiectivului stabilit de conducerea clubului râmnicean la începutul sezonului, HCM ar trebui să încheie campionatul în prima jumătate valorică. Lucru nu imposibil de atins dacă ținem cont de faptul că HCM se află la patru puncte în spatele ocupantei poziției a șaptea, ultima din prima jumătate. Astfel, SCM Craiova are 35 de puncte, iar HCM Râmnicu Vâlcea 31.

Astăzi, meci de foc pe malul Dunării

Vâlcencele se pot apropia la numai un punct de gruparea din Bănie, dar numai dacă îndeplinesc o condiție. Să câștige astăzi pe terenul Dunării Brăila. Partida la care facem referire se anunță foarte dificilă. Gazdele au un lot mai valoros și, în plus, trag tare pentru calificarea în cupele europene.
Partida dintre HC Dunărea Brăila și HCM Râmnicu Vâlcea este programată astăzi, cu începere de la ora 17.30, în Polivalenta de pe malul Dunării. Jocul va fi condus de arbitrii T. Dobre (București) și M. Potârniche (Buzău).

Alte articole de la Handbal