Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 aprilie 2021

Maşina lui Gutău, vedetă pe Internet!


• autovehiculul de teren al fostului primar a fost subiect de dezbatere pe reţelele de socializare

În cadrul unei emisiuni televizate, difuzată zilele trecute, fostul primar Mircia Gutău a făcut afirmaţia că este singurul politician din Vâlcea care îşi poate justifica întreaga avere. „Cine îmi cere, îi pot da veniturile soţiei de-a lungul timpului. Când mă uit peste câţi bani am avut de-a lungul timpului iar acum nu am niciun leu, mă sperii! Nu mai am, pentru că viaţa este scumpă. Eu mă mir cum unii care câştigă 15 milioane de lei vechi se lăfăiesc în toate. Eu ştiu ce înseamnă trai peste medie, asta consumă foarte mulţi bani, deşi nu am fost în concedii de 7 stele. Am doi copii pe care i-am ajutat. În cont, nu mai am niciun leu!”, a afirmat Gutău.
Pe reţelele de socializare, afirmaţiile fostului primar al Râmnicului nu au rămas netaxate. Astfel, „Politica din Vâlcea” – un ziar online care prezintă evenimente şi oameni din politică exact aşa cum sunt a relatat: „Culmea tupeului! Gutău se plânge că a ajuns la sapa de lemn. Probabil că asta înseamnă pentru el că nu mai are bani de încă un Porsche precum cel pe care şi l-a luat acum ceva timp.
După ce dai pe o maşină aproape cât ai dat pe ceasurile din oraş (peste 100.000 de euro), ajungi să li te plângi tot vâlcenilor?”. Postarea aceasta nu a rămas fără ecou, cei interesaţi de subiect dezbătând asupra preţului maşinii.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Politică și Administrație