Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

4 iunie 2020

Marți se întrerupe apa pe strada Copăcelu


Ca urmare a executării  lucrărilor pentru remedierea avariei la rețeaua de apă potabilă din PE D 200mm existentă în Râmnicu Vâlcea, strada Copăcelu, în data de 19.05.2020 între orele 1100 – 1700 se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe strada Copăcelu – partea stângă de mers (de la intersecția cu strada Toamnei până la strada Brândușelor), strada Brândușelor – parțial, Posada – partea stângă de mers: OMV, Petrom, ACR, strada Intrarea Lotrului, strada Grivița Roșie (de la intersecția cu strada Brândușelor până la strada Schitu Troianu), strada Tică Ștefănescu – parțial și strada Schitu Troianu – parțial.
În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte  și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Actualitate