Lupta tricolorelor pentru aurul mondial se vede la TV!


• România – Germania începe peste numai câteva minute (ora 18.00)

Aşa după cum v-am informat vineri, naţionala de handbal feminin a ţării noastre s-a calificat în finala Campionatului Mondial Under 18 din Macedonia. Victoria la trei goluri în faţa Muntenegrului (scor final 28-25) a trimis reprezentativa tricoloră în calea celei mai mari performanţe din ultimul deceniu la nivelul echipelor de club din ţara noastră. Astăzi, cu începere de la ora 18.00, echipele de junioare ale României şi Germaniei se vor lupta pentru cucerirea aurului mondial!

Iar pentru ca iubitorii sportului din ţara noastră să nu rateze şansa de a asista la un eveniment de asemenea importanţă, oficialii Federaţiei Române de Handbal şi reprezentanţii postului de televiziune Digi Sport au ajuns la un acord de ultimă oră. În urma acestei înţelegeri, finala CM Under 18 din Macedonia va fi transmisă în direct de către postul de televiziune sportivă.

Reamintim, selecţionata de junioare a ţării nostre este pregătită de fostul antrenor al echipei Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea, Aurelian Roşca. Din componenţa lotului cu care România a ajuns foarte aproape de câştigarea aurului mondial fac parte multe jucătoare formate la Centrul Naţional de Excelenţă din Râmnicu Vâlcea, dar şi la Colegiul Energetic. Interesant de remarcat este şi faptul că mulţi dintre părinţii tricolorelor sau alte rude ale acestora, dar şi simplii iubitori ai handbalului din Râmnicu Vâlcea se află deja în sala sporturilor din Ohrid, acolo unde, peste puţin timp, va începe finala Campionatului Mondial. Aceştia au făcut deplasarea cu un autocar pus la dispoziţie în mod gratuit de către un apropiat al FRH, care a plecat, ieri după-amiază, chiar de la Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea.

Mult succes echipei noastre!

Vom reveni cu informaţii!