LUNI: alte CAZURI DE COVID în Vâlcea


Conform informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului României, luni, 22 iunie 2020, la ora 13.00, numărul persoanelor confirmate cu Coronavirus a fost mai mare, la nivelul județului nostru, decât în ziua anterioară. Conform acestei surse oficiale (și cât se poate de credibile) Vâlcea a ajuns la un total de 47 persoane confirmate ca fiind infectate cu Coronavirus (numărul acesta fiind calculat de la începutul pandemiei – cele mai multe dintre aceste persoane fiind deja vindecate).
Și mai îngrijorător este faptul că, tot la nivelul județului nostru, grupul de Comunicare Strategică a anunțat un nou deces. „În intervalul 21.06.2020 (ora 10.00) – 22.06.2020 (ora 10.00) au fost înregistrate 11 decese (6 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bistrița-Năsăud, Brăila, Dâmbovița, Ilfov, București, Olt, Vrancea și Vâlcea. Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 ani, patru decese la categoria de vârstă 50-59 ani, un deces la categoria de vârstă 60-69 ani, trei decese la categoria de vârstă 70-79 ani și un deces la o persoană de peste 80 de ani. șapte dintre aceste decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru un număr de trei persoane care au decedat nu au fost depistate comorbidități, iar pentru un deces nu au fost raportate comorbidități”, se arată în comunicatul de presă la care am făcut referire.
„De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 246 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 195 de pacienți”, mai informează sursa citată.