LISTA CELOR 24 DE ȘCOLI GIMNAZIALE din Vâlcea rurală care vor trimite elevi în străinătate


Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea ne-au anunțat că instituția din bulevardul Nicolae Bălcescu a obținut acreditarea ERASMUS+ pentru domeniul proiecte educaționale școlare. Astfel, IȘJ Vâlcea este lider de consorțiu într-un parteneriat educațional cu 24 de școli gimnaziale din mediul rural.

Ce înseamnă acest lucru?

Înseamnă că, începând cu anul școlar 2022/2023, IȘJ Vâlcea va facilita participarea elevilor, profesorilor și directorilor la proiecte educaționale de schimb școlar în cadrul programului educațional Erasmus +.
„Estimăm că, până la sfârșitul anului 2028, un număr de 630 de elevi, 100 de profesori și 24 de directori de la școli gimnaziale din mediul rural vor putea lua parte la mobilități de învățare Erasmus +”, ne-au transmis angajații IȘJ Vâlcea.
Școlile gimnaziale din Vâlcea rurală care vor trimite elevi (și cadre didactice) în străinătate sunt următoarele: Bujoreni, Cueni, Dăești, Galicea, Ghioroiu, Golești, Grădiștea, Gușoeni, Lăpușata, Lungești, Mădulari-Cernișoara, Muereasca de Sus, Ocnele Mari, Olanu, Păușești-Măglași, Perișani, Pesceana, Rusănești, Stănești, Șirineasa, Tomșani, Țepești, Ulmetu și Vaideeni.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul IȘJ Vâlcea

Posting....