Liberalii vâlceni transmit: „PSD Vâlcea minte cum respiră!”


În urma apariției în mass-media vâlceană și pe rețelele de socializare a unor materiale promovate intens de membrii PSD Vâlcea prin care se încearcă inducerea ideii că alocațiile pentru copii au fost majorate datorită coaliției PSD-ALDE, filiala Vâlcea a PNL se vede nevoită să reacționeze, pentru corecta informare a opiniei publice. Iată comunicatul liberalilor:
„Majorarea alocației pentru copii de la 1 martie 2019 nu ar fi fost posibilă fără adoptarea amendamentului promovat de PNL la Legea Bugetului de Stat. Acest amendament a trecut fără votul majorității deputaților și senatorilor PSD-ALDE, după cum se poate verifica de oricine este interesat, votul din Parlament fiind informație de interes public: http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.nominal?idv=21644&idl=1. Acesta este un fapt verificabil, iar orice altă interpretare denotă rea-voință și manipulare grosolană.
Parlamentarii PSD de Vâlcea, domnii Cocoș Vasile, Neață Eugen, Popa Ștefan Ovidiu, Matei Constantin Bogdan și deputatul ALDE, Lovin Dumitru, au votat împotriva majorării alocației pentru copii. Doamna deputat PSD, Oteșanu Daniela, a absentat de la acest vot. Singurii parlamentari de Vâlcea care au votat majorarea alocațiilor pentru copii sunt deputatul Cristian Buican și senatorul Romulus Bulacu. Aceste informații sunt verificabile la adresa: http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.nominal?idv=21644&idl=1.
Folosirea minciunii și manipulării a devenit o constantă în comunicarea publică a PSD Vâlcea și o politică de stat la nivelul Guvernului PSD-ALDE, în ciuda evidențelor și a realității. Dezavuăm acest mod grosolan și grobian de a comunica public, cu atât mai mult cu cât sunt folosiți bani publici pentru finanțarea acestor manipulări și minciuni. Cei mai mari dușmani ai PSD sunt cetățenii informați corect și facem pe această cale un apel public către vâlceni în vederea sancționării tuturor persoanelor publice ce folosesc minciuna și manipularea în comunicarea mesajelor. Din păcate, constatăm cu dezamăgire că reprezentanții PSD Vâlcea mint cum respiră, manipularea fiind singura lor armă rămasă în fața evidenței dezastrului pe care l-au făcut în județ și în țară”.