La Teatrul „Ariel” s-a deschis stagiunea 2017/2018


Două premiere și un spectacol de animație stradală au constituit momentul de debut al actorilor de la Teatrul Municipal „Ariel” din Râmnicu Vâlcea în stagiunea 2017/2018. Sâmbătă, după orele prân­zu­lui, în debutul spectacolului inaugural al noului spațiu central din Râmnic, actorii Teatrului „Ariel” şi-au dat o «Întâlnire la Ceas» cu artiştii de la „Famous Art”. Momentul s-a dovedit a fi un atractiv spectacol-invitaţie de animaţie stradală, gustat în special de către copii.
Ieri, în prima zi de octombrie, la Cinema „Geo Saizescu”, a fost pusă în scenă premiera spectacolului pentru copii „Cei trei Purceluși”, în regia, scenografia și dramatizarea lui Alin Holcă. „Spectacolul s-a adresat copiilor între 4-10 ani și a fost conceput de așa manieră încât să fie ușor de transportat și de jucat în sălile de festivități ale școlilor și colegiilor. Este un spectacol pentru părinți și copii, plin de umor și muzică antrenantă”, a declarat regizorul Alin Holcă.
Tot duminică, la Cinema „Geo Saizescu”, publicul a fost invitat la premiera unui alt spectacol. Este vorba despre „Autorul”, semnat de Radu Herjeu, în regia lui Boris Melinti.