Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

26 octombrie 2020

La întâlnirea organizatorică zonală de la Târgu Jiu, PMP Vâlcea a avut o participare masivă


• fostul preşedinte Traian Băsescu, prezent la evenimentul din Oltenia
Duminica trecută, capitala judeţului Gorj a găzduit cea de-a şasea întâlnire organizatorică zonală a Partidului Mişcarea Populară. Peste 1.200 de delegaţi au venit la cel mai important eveniment al „pmp-iştilor” din Oltenia, întâlnirea acestora bucurându-se de un larg ecou la nivel naţional în rândul formaţiunii politice. La întâlnirea organizatorică a fost prezent şi fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, un simpatizant declarat al PMP. Şi judeţul Vâlcea a fost foarte bine reprezentat la Târgu Jiu, nu mai puţin de 150 de persoane făcând deplasarea până în judeţul vecin alături de Marian Mirea, preşedintele filialei PMP Vâlcea.

Mirea: „PMP trebuie să fie precum o maşină nouă, care să câştige simpatia românilor”

La Târgu Jiu, preşedintele Filialei Vâlcea a Partidului Mişcarea Populară nu a ratat ocazia de le adresa câteva cuvinte simpatizanţilor acestei formaţiuni. În faţa celor 1.200 de delegaţi sosiţi din toată ţara, Marian Mirea a declarat următoarele: ,,Un partid există doar din momentul în care se validează singur în alegeri. În prezent, în România sunt doar cinci astfel de partide: PSD, PNL, UDMR, PNȚCD și PMP. Toate celelalte, până ajung să meargă singure în fața poporului, sunt doar niște ficțiuni de partide. UNPR sau PC nu sunt și nu vor fi altceva decât niște partide breloc, atașate altor partide. Din partidele adevărate amintite, toate, cu excepția PMP au în spate vreo 25 de ani de formare, organizare, cele istorice mult mai mult. În cazul de față, partidele românești nu sunt precum vinul, cu cât sunt mai vechi să fie mai bune ci sunt precum niște motoare, cu cât sunt mai vechi devin niște rable poluante, ieșite din uz, care trebuie înlocuite. Asta trebuie să fim noi PMP-ul, precum o mașină nouă, modernă, care să câștige simpatia și încrederea românilor, să ofere siguranță că este ceea ce își doresc.
PMP este o necesitate pe scena politică în contextul în care partidele parlamentare s-au adunat sub stindardul USL confiscând democrația. În acest moment, opoziție în România înseamnă numai PMP și Traian Băsescu. Când partidele din USL se gândesc numai la cum să-și conserve scaunele în alegerile locale și parlamentare, votând cot la cot legi care le avantajează, PMP se construiește ca un partid care se gândește la români și încearcă să ofere alegătorilor o combinație de tinerețe și modernitate în politică prin politicienii noi pe care-i propune și experiență câtorva lideri care au demonstrat că sunt altfel decât ceilalți. Avem obligația să construim un partid despre care românii să nu spună că este la fel ca și celelalte ci să spună că PMP este Partidul Meu Preferat.
Partidul Meu Preferat este unul deschis nu unul clientelar. Este unul al generației 2016 nu al generației 1990. Este unul modern european nu unul împotmolit în noroiul anilor 90. Pentru a ne convinge cu adevărat de ceea ce suntem trebuie în primul rând ca noi, constructorii acestui partid, să credem în el. Iar noi, cei din PMP Vâlcea, vă asigur, credem în Partidul Mișcarea Populară”.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la PMP