Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 aprilie 2021

La trei blocuri de pe Splaiul Independenței se întrerupe apa potabilă


Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a rețelei de apă potabilă PE D 110 mm la rețeaua de apă potabilă existentă pe strada Splaiul Independenței, Rm. Vâlcea, în data de 04.03.2021, între orele 1000 – 1700, se  întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe strada Splaiul Independenței – blocurile 6, 7 și 12.
În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte  și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.
Sursă foto: Arhivă
Compartimentul comunicare, mass-media al societății Apavil S.A.

Etichete: , ,

Un răspuns “La trei blocuri de pe Splaiul Independenței se întrerupe apa potabilă”

  1. Scorpius!....
    4 martie 2021 din 17:23

    A inceput canalizarea si electrificarea satului, fara canalizare erau cu chirie incarcau cisterne, era politica pe parau brigada de popi fantana, prapurele pilor bolnav de epilepsie.Avem un hotel de rufe sper sa ne anunte când se opreste apa, s-a oprit des in ultima vreme.Avem probleme cu infectiile fosei septice din fostele segmentari de levuroza principalii loviti cei cu rh negativ cu cancer de ficat.SAper sa-si revina din neoplazie din apa dura din robinet sa bea la sticla noua curata de 70 bani litrul /6 litrii apa din Debusare Vidra……se asfixiaza altminteri noaptea.Este de baut din PROMOTIILE agricole locale OPECA sau SPORTIVII Viitorul, Oltchim, FCM Zalau, Unirea, si Galata cu Dinamo.Sint ape micelare SANATATE Tg.Mures si substante Caransebes.Crema din galbenele unguent farmacii, si antiinflamatoare reumatism, 13 lei 250 grame Germane.Puterea Calului, Spanz.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate