Konyeha a debutat în tricoul CSM-uluiAdus de numai câteva zile în lotul echipei din Parcul Zăvoi, nigerianul Godwin Onyeka Konyeha a şi apucat să debuteze pentru CS Municipal Râmnicu Vâlcea. Tânărul mijlocaş ofensiv (este născut pe 22 iunie 1992) a fost trimis pe teren de antrenorul Erik Lincar pentru ultimele minute ale întâlnirii de la Satu Mare. Konyeha a fost transferat de oficialii echipei noastre în speranţa că penuria de goluri va fi depăşită, iar CSM va marca mai des. Ceea ce nu s-a întâmplat la Satu Mare, deşi, evident, nu Konyeha este cel vinovat, el intrând pe teren abia în minutul 87, atunci când l-a înlocuit pe Ionescu.
Despre tânărul mijlocaş ofensiv se ştie că a evoluat pentru mai multe echipe din România (precum Astra II Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu sau FC Clinceni). El cunoaşte destul de bine limba română, iar oficialii de la CSM speră ca acesta să nu aibă probleme cu adaptarea în lotul pregătit de Erik Lincar. Conform site-urilor de specialitate, valoarea de piaţă a mijlocaşului nigerian transferat la Vâlcea este de 300.000 de euro.
La final, nu vrem să fim consideraţi răutăcioşi, însă ne întrebăm de ce nu sunt promovaţi jucători de la echipa a doua a clubului din Zăvoi în detrimentul unor astfel de transferuri. „Satelitul” celor de la CSM se descurcă foarte bine în campionatele dedicate juniorilor, în Liga a IV-a vâlceană şi, mai ales, are foarte multe goluri marcate. Adică exact ceea ce are nevoie echipa mare…