Juniorii A şi B de la CSM desfăşoară pregătiri intense înaintea returului de campionat


Sub comanda antrenorilor Gabriel Mangalagiu şi Alexandru Ciobanu, juniorii republicani de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea au început pregătirile în vederea abordării returului campionatelor în care cele două echipe sunt angrenate. Formaţia de juniori republicani A, antrenată de tehnicianul Alexandru Ciobanu, a avut încă din primele zile de la reunire un lot cât se poate de numeros, format din 26 de tineri fotbalişti. „Toată pregătirea o vom face la baza sportivă proprie, unde dispunem de toate condiţiile necesare. Avem şi opt fotbalişti noi, patru venind de la Hidroelectra Râmnicu Vâlcea. Obiectivul principal al meu este acela ca din aceşti copii, unul, doi sau mai mulţi să facă pasul către echipa de seniori. Punctual, pentru acest final de sezon ne propunem clasarea în prima parte la Juniori A, tot sus să fim la Liga a IV-a şi să ne calificăm în finala Cupei României pe faza judeţeană. Clubul acordă o deosebită atenţie juniorilor şi ne dorim ca toată munca depusă de toţi cei aflaţi în cadrul clubului să fie una roditoare legată de tinerele speranţe ale CSM-ului”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului din Parcul Zăvoi, antrenorul Alexandru Ciobanu.

Două meciuri amicale pentru juniorii B

Şeful centrului de copii şi juniori al CS Municipal, Gabriel Mangalagiu, este cel care se ocupă de buna pregătire a tinerilor fotbalişti din lotul de republicani B. De asemenea, aceştia au început de ceva timp antrenamentele din pauza de iarnă şi chiar pe parcursul acestei săptămâni vor susţine primul meci de verificare, în compania formaţiei de juniori din oraşul Curtea de Argeş. Ulterior, pe 7 februarie, juniorii B de la CS Municipal au programat şi cel de-al doilea meci amical, cu echipa similară de la Interstar Sibiu.
Mai trebuie precizat faptul că la finalul turului de campionat, juniorii A ocupă locul al treilea în clasament, cu 32 de puncte, având zece victorii şi două rezultate de egalitate, ei cedând doar două meciuri. În campionatul de juniori B, CS Municipal se află pe poziţia a cincea, la doar trei puncte distanţă de podiumul clasamentului, având 25 de puncte acumulate, cu opt victorii, un rezultat de egalitate şi patru înfrângeri