Junioarele III de la HCM Török se pregătesc pentru Turneul Final


competiţia se va desfăşura în perioada 11-15 iunie
Sezon de excepţie pentru micuţele handbaliste de la HCM Török Râmnicu Vâlcea. Aşa după aţi aflat din numere anterioare ale cotidianului nostru, sportivele pregătite de antrenoarea Mia Rădoi au obţinut, în urmă cu câteva săptămâni, locul al doilea la Turneul Semifinal de la Craiova şi s-au calificat în etapa următoare a CN de Junioare III. Acum, ele se pregătesc intens pentru etapa finală, competiţia urmând să se desfăşoare în perioada 11-15 iunie. Chiar dacă în ultima fază a întrecerii handbalistele vâlcene vor evolua în compania celor mai puternice cluburi de nivel juvenil din România, antrenoarea Mia Rădoi are încredere în potenţialul fetelor pe care le pregăteşte.
În prima parte a turneului, mai exact în zilele de 11, 12 şi 13 iunie, jucătoarele de la HCM Török vor disputa meciurile din faza grupelor. În ultimele două zile ale competiţiei, pe 14 şi 15 iunie, în funcţie de rezultate, ele vor evolua în semifinale şi, ulterior, într-una dintre finalele pentru stabilirea configuraţiei întrecerii naţionale. Mai trebuie amintit faptul că HCM Török face parte din Grupa I, alături de alte trei echipe: CSŞ Tulcea, CSŞ Călăraşi şi CSŞ Caracal.

Programul meciurilor din Grupa I

Etapa I (11 iunie)
CSŞ Tulcea – HCM Török
CSŞ Călăraşi – CSŞ Caracal

Etapa a II-a (12 iunie)
HCM Török – CSŞ Caracal
CSŞ Tulcea – CSŞ Călăraşi

Etapa a III-a (13 iunie)
CSŞ Călăraşi – HCM Török
CSŞ Tulcea – CSŞ Caracal
*primele două clasate se califică în semifinale

Câteva informaţii despre HCM Török

Înfiinţată în septembrie 2011, Asociaţia Clubul Sportiv HCM Török este o structură sportivă privată, non-profit. Misiunea clubului este aceea de a atrage spre sport cât mai mulţi copii din judeţul nostru care doresc să practice handbalul la nivel de juniori. Printre obiectivele clubului râmnicean se numără şi revigorarea handbalului masculin, contribuind la dezvoltarea piramidei de minihandbal, acolo unde se naşte plăcerea practicării acestui sport. Clubul se ocupă de promovarea handbalului atât în municipiul Râmnicu Vâlcea, cât şi în alte zone urbane din judeţul nostru. Scopul final al antrenorilor de la HCM Török este acela de a forma şi pregăti sportivi pentru echipe competitive, din prima liga românească, campionate externe sau, de ce nu, chiar pentru reprezentativa naţională. Baza proiectului a fost pusă de către două foste mari jucătoare ale echipei Chimistul Râmnicu Vâlcea, viitoarea Oltchim, surorile Edit Matei şi Maria Török-Duca.