Jucătoarele de la SCM au trecut și de ultimul test înaintea meciului cu Rapid


După o pauză de șase luni, jucătoarele de la SCM Râmnicu Vâlcea vor susține mâine, 5 septembrie, primul meci oficial. Se va întâmpla la București, în Sala Polivalentă, cu începere de la ora 11.00. Adversarele vâlcencelor vor fi handbalistele de la Rapid București. Partida va conta pentru semifinalele Cupei României și va fi transmisă în direct de Televiziunea Română (accesul spectatorilor fiind interzis).
Astăzi, 4 septembrie, jucătoarele de la SCM Râmnicu Vâlcea au primit și rezultatele celei din urmă serii de teste pentru depistarea infecției cu Coronavirus. Și de această dată rezultatele au arătat că nicio persoană din lotul echipei municipale nu este infectată cu acest virus. Astfel, în urmă cu puțin timp, întregul lot al celor de la SCM Râmnicu Vâlcea a plecat spre București, mâine urmând să aibă loc meciul contra Rapidului.

 

Bucureștiul s-a calificat în semifinale

 

Într-un meci disputat joi, CSM București a învins CSM Slatina (scor 34-17) și s-a calificat în semifinalele Cupei României. Celelalte trei echipe din „careul de ași” al întrecerii erau deja cunoscute: SCM Râmnicu Vâlcea, Rapid București și Gloria Buzău.

 

Programul meciurilor din Final four

 

Sâmbătă, ora 11.00 (prima semifinală)
Rapid București – SCM Râmnicu Vâlcea
Sâmbătă, ora 18.00 (a doua semifinală)
CSM București – Gloria Buzău
Duminică, ora 11.00 (finala mică)
Duminică, ora 18.00 (finala mare)