Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 octombrie 2020

Jandarmii din Drăgășani au vegheat pentru buna desfășurare a alegerilor


• 58 de cadre ale instituției au asigurat paza pentru 31 de secții aflate în 28 de locații din municipiul Drăgășani și vecinătate

În conformitate cu prevederile Planului General de asigurare a ordinii și siguranței publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, Jandarmeria Română a dispus intensificarea măsurilor și suplimentarea efectivelor, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică, la nivel național, cu ocazia desfășurării alegerilor parlamentare.
În județul Vâlcea, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani a participat, în subordinea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, premergător, pe timpul acţiunii de votare şi ulterior acesteia, la mai multe activități. Astfel, bazându-se pe un efectiv de 58 cadre, jandarmii din Drăgășani au vegheat pentru paza celor 31 de secţii de votare repartizate, în 28 de locaţii din municipiul Drăgăşani şi mai multe comune din apropiere. De asemenea, Școala Militară din Drăgășani a pus la dispoziţie 10 autovehicule cu ajutorul cărora s-a asigurat buna desfăşurare a executării misiunilor la secţiile de vot arondate.
Informațiile prezentate au fost oferite, prin intermediul unui comunicat de presă, de către plt. adj. șef Iulian Roman.

Alte articole de la Jandarmerie