ISU Vâlcea are OPT POSTURI VACANTE de soldați și gradați profesioniști (servant)


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” Vâlcea a demarat procedura de concurs pentru recrutarea și selecția din rândul personalului civil (care nu deține calitatea de cadru militar/ polițist în activitate sau în rezervă) în vederea angajării în corpul soldaților si gradaților profesionisti. În cadrul inspectoratului din județul nostru sunt vacante opt posturi de soldați și gradați profesioniști (servant).

Cum trebuie să procedeze persoanele interesate?

Cererile de înscriere se pot depune până în data de 29 noiembrie 2021 (ora 14.00), la adresa de e-mail: sgp@isuvl.ro. Dosarul de recrutare se poate depune până în data de 5 decembrie 2021 (ora 14.00), la adresa de e-mail: sgp@isuvl.ro.
Anunţul de concurs cu informaţiile necesare a fost publicat în data de 23 noiembrie 2021 pe site-ul www.isuvl.ro (secțiunea Resurse Umane) şi la avizierul unităţii din Râmnicu Vâlcea. Informaţii suplimentare se pot obține apelând la numărul de telefon 0250.748.201 – Serviciul Resurse Umane al ISU Vâlcea, în intervalul orar 09.00 – 14.00.
Material realizat cu sprijinul Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vâlcea