ÎNTÂMPLARE ȘOCANTĂ în Stoenești. O FEMEIE A MURIT după ce a fost atacată de câini


Miercuri, 24 noiembrie 2021, angajații Secției 9 de Poliție Pietrari au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat domiciliat în comuna Stoenești cu privire la faptul că vecina sa a fost atacată de câinii să (rasa metis), provocându-i mai multe leziuni.
„La fața locului a intervenit un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior aceasta decedând. Cadavrul femeii a fost preluat de către reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, în vedere efectuării necropsiei. În cauză, se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Femeia avea grijă de proprietarul câinilor!

În context mai este de precizat că femeia care a decedat după ce a fost mușcată de câini avea vârsta de 75 de ani. Ea mergea la domiciliul bărbatului care a sunat la 112 pentru a-i acorda îngrijire, el fiind imobilizat. Ca o ironie, tocmai câinii celui de care avea grijă au fost cei care i-au provocat sfârșitul tragic!
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea