INCIDENT ELECTORAL la o secție de votare din Râmnic. Polițiștii au intervenit în forță!


În urmă cu puțin timp, reprezentanții Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea au anunțat că, la o secție de votare din Râmnicu Vâlcea, s-a prezentat un bărbat, domiciliat în municipiu, care a fost oprit la intrarea în secție, de polițistul care asigura paza, deoarece nu purta mască de protecție.
„În momentul în care i s-a pus în vedere necesitatea purtării măștii de protecție, fiindu-i oferită și o mască, acesta a refuzat și a început să fie recalcitrant, tulburând ordinea și liniștea publică prin strigăte și larmă. Bărbatul a fost condus la sediul poliției unde a fost sancționat contravențional cu o amendă de 3.500 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea măsurilor sanitare de protecție individuală.
În continuare forţele Ministerului Afacerilor Interne desfăşoară activităţi în sistem integrat pentru a asigura exercitarea dreptului la vot în condiţii de siguranţă şi pentru a verifica şi sancţiona cu celeritate orice semnalare de incident sau încălcare a normelor legale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Vâlcea pe marginea acestui subiect.
Incidentul la care facem referire s-a produs la o secție de votare din cartierul Ostroveni, iar bărbatul care a provocat scandalul are vârsta de 56 de ani.