Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2019

Încă un mort în urma accidentului de la Tetoiu


Advertisements

În seara zilei de duminică, 31 martie, localitatea Tetoiu a fost zguduită de o tragedie. O mașină în care se aflau patru persoane s-a izbit de un cap de pod. Două dintre acestea (un tânăr de 19 ani și un copil de patru ani) au murit la puțin timp după producerea impactului; iar ceilalți doi ocupanți ai mașinii, șoferul și pasagerul din dreapta, au fost răniți.
Pe 2 aprilie, o altă veste tristă a venit de la Spitalul nr. 1 din Craiova: bărbatul de 38 de ani, pasagerul din dreapta, care fusese grav rănit, a încetat din viață.

Șoferul mașinii se afla sub influența alcoolului

Singurul ocupant al mașinii distruse în urma impactului cu capul de pod care a rămas în viață este șoferul. Și acesta a fost rănit, însă, din câte se pare, se află în afara oricărui pericol. După producerea accidentului, când i s-a verificat alcoolemia din sânge, el se afla sub influența băuturilor alcoolice la modul cel mai serios. „În urma recoltării probelor biologice de sânge ale conducătorului auto implicat în eveniment, s-a stabilit o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în sânge, la prima probă și 0,92 alcool pur în sânge, la a doua probă”, au informat polițiștii vâlceni. Acum, șoferul are pe conștiință viețile a trei persoane pe care le-a curmat: copilul de patru ani, tânărul de 19 ani și bărbatul de 38 de ani.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Ambulanta