Încă un mort în urma accidentului de la Tetoiu


În seara zilei de duminică, 31 martie, localitatea Tetoiu a fost zguduită de o tragedie. O mașină în care se aflau patru persoane s-a izbit de un cap de pod. Două dintre acestea (un tânăr de 19 ani și un copil de patru ani) au murit la puțin timp după producerea impactului; iar ceilalți doi ocupanți ai mașinii, șoferul și pasagerul din dreapta, au fost răniți.
Pe 2 aprilie, o altă veste tristă a venit de la Spitalul nr. 1 din Craiova: bărbatul de 38 de ani, pasagerul din dreapta, care fusese grav rănit, a încetat din viață.

Șoferul mașinii se afla sub influența alcoolului

Singurul ocupant al mașinii distruse în urma impactului cu capul de pod care a rămas în viață este șoferul. Și acesta a fost rănit, însă, din câte se pare, se află în afara oricărui pericol. După producerea accidentului, când i s-a verificat alcoolemia din sânge, el se afla sub influența băuturilor alcoolice la modul cel mai serios. „În urma recoltării probelor biologice de sânge ale conducătorului auto implicat în eveniment, s-a stabilit o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur în sânge, la prima probă și 0,92 alcool pur în sânge, la a doua probă”, au informat polițiștii vâlceni. Acum, șoferul are pe conștiință viețile a trei persoane pe care le-a curmat: copilul de patru ani, tânărul de 19 ani și bărbatul de 38 de ani.