În primul tur al Cupei României, Flacăra Horezu va întâlni campioana județului Olt


• meciul va avea loc miercurea viitoare, cu începere de la ora 17.30

Zilele trecute, după disputarea finalei fazei județene a Cupei Ro­mâniei în Olt, Flacăra Horezu și-a aflat numele adversarei din primul tur al întrecerii la nivel național. Asta pentru că, în urma tragerilor la sorți efectuate la începutul acestei săptămâni la sediul Federației Române de Fotbal, reprezentanta județului nostru în Cupa României a căzut pe culoar cu omoloaga din județul Olt, AS Milcov. Întâlnirea dintre cele două campioane județene și deținătoare ale trofeelor Cupa României va avea loc miercurea viitoare, cu începere de la ora 17.30, pe terenul echipei AS Milcov. Echipa calificată mai departe se va stabili în urma disputării unei singure partide decisive. Dacă va reuși să acceadă în turul secund al întrecerii naționale, Flacăra Horezu își va egala performanța de anul trecut.
„Mă bucur că vom întâlni o echipă de Liga a IV-a, tot ca noi. Poate ne era mai greu dacă întâlneam una din Liga a III-a, chiar dacă asta ar fi însemnat să jucăm acasă. Desigur, nu pot să nu recunosc că doream să jucăm meciul cu echipa din județul Olt pe teren propriu, acolo unde am fost fi fost încurajați de foarte mulți suporteri” – Vasile Ilinca, antrenor Flacăra Horezu.
„Vrem cel puțin să egalăm izbânda de anul trecut, atunci când am trecut de primul tur. Ne dorim să accedem și acum în turul al doilea și să aducem la Horezu o echipă de Liga a III-a. Anul trecut am pierdut greu cu Pandurii II Târgu Jiu, însă anul acesta cine știe ce va mai fi. Fotbalul este un sport foarte iubit la Horezu și oamenii merită ca echipa să le aducă rezultate frumoase” – Ilie Fârtat, primarul orașului Horezu.